Pomarančovník divoký (horký) kvet - bylinné kvapky (tinktúra) 50 ml
Skladom 10+ kusov
Tradičný a súčasne šetrný spôsob spracovania bylín je ich macerácia v alkohole.
Rastliny alebo ich časti sa nakladajú do liehu, v ktorom sa z nich uvoľňujú aktívne látky. Ak sa však niekto vyhýba príjmu etanolu, musí hľadať alternatívu inde. Preto prichádzame s novými bezliehovými tinktúrami od preverených českých výrobcov. Ako bonus sú tinktúry s glycerolom príjemne sladkasté, takže chutia deťom.
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Skladom 10+ kusov
Tinktúry Duša rastlín, Tajomstvo bylinkára, Pavlove kvapky a zmesi.Čo tieto názvy znamenajú a aký je medzi nimi rozdiel?
Rozhovor s najväčším českým bylinkárom
Návod na užívanie tinktúr od bylinkára Pavla Kadaňku. Návod je možné použiť aj na dávkovanie tinktúr ktoré vyrábajú iní bylinkári, napríklad pani Jarmila Podhorná (Nádeje) alebo MUDr. Zbyniek Mlčoch