Loading...

Aktuálny čas vybavenia objednávky: 2 až 3 pracovné dni

×
Garcinia cambogia prášok 250 g od Salvia Paradise

Garcinia cambogia prášok 250 g od Salvia Paradise

ID: SPS1134m250

Skladom 10+ kusov

19.1 €

Dopravy
Kuriér, až do domu - Online platba
Expres ONE - Kurier na adresu  5.3 
SPS ParcelShop - Online platba
SPS ParcelShop  3.5 
Packeta - Online platba
Packeta (Zásielkovňa) 3.5 
Platby
Bankovým príkazom ZADARMO
Online platba (Kartou, Google Pay, Apple Pay) ZADARMO
Garcinia cambogia je trvalý, vždyzelený strom alebo ker dorastajúci výšky až 20 m. Ide o tropickú rastlinu pochádzajúce z Indonézie. Má guľovitou korunu s prevísajúcimi alebo horizontálne nasmerovanými vetvami. Kôra stromu je tmavá a jemná. Listy sú pr ...

Garcinia cambogia je trvalý, vždyzelený strom alebo ker dorastajúci výšky až 20 m. Ide o tropickú rastlinu pochádzajúce z Indonézie. Má guľovitou korunu s prevísajúcimi alebo horizontálne nasmerovanými vetvami. Kôra stromu je tmavá a jemná. Listy sú protistojné, kopijovité a kvety sa vyskytujú v zoskupeniach po 5-20 kvietkoch. Plodom je zelená bobule s priemerom až 5 cm s 6-8 pozdĺžnymi ryhami. Zrelá bobule je sfarbená do žlta či červena, je chutná a mäsitá.

Garcinie kambodžská sa využíva najmä pri kontrole hmotnosti - je veľmi vhodná pri diétnych plánoch a má vplyv na metabolizmus lipidov . Garcinia je známa pre svoju obsahovú látku zvanú HCA (kyselina hydroxycitrónová).

Ustanovenia nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotných tvrdeniach, nám nedovoľuje informovať vás o ďalších účinkoch tejto rastliny na váš organizmus. Informácie o pôsobení si prosím dohľadajte vo voľne dostupných zdrojoch na internete či v literatúre.

Tradičné použitia:
Jednu čajovú lyžičku prášku rozmiešame vo vode a vypijeme. Užívame 2-3 × denne, vždy 30-60 min. pred jedlom. TIP na prípravu: Do pohára s práškom pridáme iba 2 × viac vody než prášku a rozmiešame na pastu, ktorú rozriedime tekutinou - nevznikajú hrudky.

Surovina na prípravu bylinkového čaju - nálevu

**

19.1