Loading...

Aktuálny čas vybavenia objednávky: 1 až 2 pracovné dni

×
So Chung China Oolong 50 g od Salvia Paradise

So Chung China Oolong 50 g od Salvia Paradise

ID: SPS266m50

Skladom 10+ kusov

3.4 €

Dopravy
Kuriér, až do domu - Online platba
Expres ONE - Kurier na adresu  5.3 
SPS ParcelShop - Online platba
SPS ParcelShop  3.5 
Packeta - Online platba
Packeta (Zásielkovňa) 3.5 
Platby
Bankovým príkazom ZADARMO
Online platba (Kartou, Google Pay, Apple Pay) ZADARMO
So Chung China je znamenitý čaj typu oolong pochádzajúce z čínskej provincie Fujian. Nálev je farby svetlo zelenej až zelené s chuťou trávnatú, decentne kvetinovou a so sladkým dozvukom. Je vhodný k celodennému popíjanie. Nálev je hlboký a plný, jantárové farbe ...

So Chung China je znamenitý čaj typu oolong pochádzajúci z čínskej provincie Fujian. Nálev je farby svetlo zelenej až zelené s chuťou trávnatú, decentne kvetinovou a sa sladkým dozvukom . Je vhodný k celodennému popíjanie. Nálev je hlboký a plný , jantárovej farby.

Čaj oolong je polofermentované čaj, ktorý prešiel čiastočnou oxidáciou. Možno povedať, že sa jedná o čaj, ktorý zostal na polceste medzi čajom čiernym a zeleným. Oolong si ponechal z oboch typov čajov to najlepšie. Čaje typu oolong sa vyznačujú svojou sladkosťou a zložitosťou štruktúry chuti.

Čajovník čínsky pôsobí ako antioxidant a podporuje fyzickú a mentálnu aktivitu . Pitie čaju je vhodné pre udržanie zdravého chrupu , podporuje stav kostí a kože . Je odporúčaný pri regulácii hmotnosti , je schopný normalizovať hladinu glukózy v krvi a metabolizmus tukov . Podporuje normálne zdravie srdca .

Odporúčaná príprava:
Tri čajové lyžičky (9 g) čaju vložíme do kanvičky a prelejeme 500 ml vody s teplotou 70 ° C. Necháme lúhovať 2-3 min. Z tohto čaju možno pripraviť až tri nálevy, avšak po druhom sa trávnatá chuť vytráca. S každým ďalším nálevom predlžujte dobu lúhovania cca o 90 sekúnd. S dobou lúhovania doporučujeme experimentovať.

Zákonné zaradenie: Čaj pravý polofermentované

Zloženie: 100% So Chung China Oolong. < / p>

**

3.4