Loading...

Aktuálny čas vybavenia objednávky: 2 až 3 pracovné dni

×
Chilli Pasillo 20 g od Salvia Paradise

Chilli Pasillo 20 g od Salvia Paradise

ID: SPS1495m20

Skladom 10+ kusov

2.6 €

Dopravy
Kuriér, až do domu - Online platba
Expres ONE - Kurier na adresu  5.3 
SPS ParcelShop - Online platba
SPS ParcelShop  3.5 
Packeta - Online platba
Packeta (Zásielkovňa) 3.5 
Platby
Bankovým príkazom ZADARMO
Online platba (Kartou, Google Pay, Apple Pay) ZADARMO
Chilli Pasillo (lat. Capsicum annuum) patrí medzi najstaršie odrodu chilli papričiek. Čerstvé plody sa nazývajú Chilaca. Pôvodom sú z Mexika a dosahujú dĺžku až 30 cm, v priemere majú zhruba 3 cm. Papričky zrejú od zelenej do čokoládovo hnedej, až čiernej farby ...

Chilli Pasillo (lat. Capsicum annuum) patrí medzi najstarší odrodu chilli papričiek . Čerstvé plody sa nazývajú Chilaca. Pôvodom sú z Mexika a dosahujú dĺžku až 30 cm, v priemere majú zhruba 3 cm. Papričky zrejú od zelenej do čokoládovo hnedej, až čiernej farby, odtiaľ pramení aj ich ďalší názov "chilli negro".

Ide o jemné chilli papričky , ktoré sú radené medzi mierne pálivé chilli . Ich chuť je jemne sladkastá, čokoládová, ľahko kyslastá, papriková , ktorú sprevádza veľmi lákavé dymové a údené arómu . Semená pálivá nie sú.

Chilli prispieva k udržaniu normálneho zdravie žalúdka , podporuje rast vlasov a pôsobí ako antioxidant . Má vplyv na metabolizmus tukov a sacharidov , zníženie príjmu kalórií, je vhodné pri kontrole hmotnosti . Podporuje termogenézu - zvyšovanie produkcie tepla.



Tabuľka nutričných hodnôt:

v 100 g

Energetická hodnota

1 384 kJ / 328 kcal

Bielkoviny < / p>

14 g

Tuky

3,3 g

- z toho nasýtené mastné kyseliny

0,3 g

Sacharidy

66,2 g

- z toho cukry < / td>

39,8 g

- z toho vláknina

11,3 g

Soľ

< p> 0,2 g


Použitie:
Hodí sa predovšetkým do omáčok, sú vhodné pre kombináciu s ovocím. Výborne sa dopĺňajú s cesnakom, hubami, oreganom či feniklom. Odporúčame pridávať k mäsu, ako je jahňacie, kačica a morské ryby.

Pálivosť : 2 000 SHU

Zloženie : 100 % Chilli Pasillo - celé papričky.

**

2.6