Loading...

Aktuálny čas vybavenia objednávky: 2 až 3 pracovné dni

×
Čubrica 250 g od Salvia Paradise

Čubrica 250 g od Salvia Paradise

ID: SPS1527m250

Skladom 3 kusy

10.1 €

Dopravy
Kuriér, až do domu - Online platba
Expres ONE - Kurier na adresu  5.3 
SPS ParcelShop - Online platba
SPS ParcelShop  3.5 
Packeta - Online platba
Packeta (Zásielkovňa) 3.5 
Platby
Bankovým príkazom ZADARMO
Online platba (Kartou, Google Pay, Apple Pay) ZADARMO
Čubrica je koreniaci prípravok tej najvyššej kvality. Najčastejšie sa dá s touto chuťou stretnúť v receptoch pochádzajúcich z balkánskej kuchyne. Jedná sa o príjemne aromatické korenie, ktoré doladia každý pokrm, do ktorého ho pridáte. Celá zmes má príjemnú chuť a ...

Podobné produkty v našej ponuke


 

Čubrica je koreniaci prípravok tej najvyššej kvality . Najčastejšie sa dá s touto chuťou stretnúť v receptoch pochádzajúcich z balkánskej kuchyne. Jedná sa o príjemne aromatické korenie, ktoré doladia každý pokrm, do ktorého ho pridáte. Celá zmes má príjemnú chuť a vôňu charakteristickú po ligurčeka, zeleru aj saturejce.

Zloženie: Soľ (30%), saturejka, ligurček, zeler , fenugreek. Obsahuje zeler.

Použitie:
Čubrica sa výborne hodí k mäsitým i zeleninovým pokrmom. Odporúčame pridávať do domácich sekaných, zapekané zeleniny, ale aj na dochutenie strukovín - zvlášť fazuľových pokrmov či hustých polievok. Čubrica je vhodná pre grilovanie.

Bulharská musaka - n a štyri porcie potrebujeme:

  • 1 kg zemiakov (možno použiť baklažán),
  • 0,5 kg mletého mäsa,
  • 1 ks cibuľa,
  • 2 šálky mlieka,
  • 4 ks vajec,
  • 0,5 hrnčeka oleja,
  • 2 lyžice mletej papriky,
  • ½ polievkovej lyžice zmesi čubrica,
  • 1 lyžičku drveného čierneho korenia,
  • soľ podľa chuti.

    Postup: Suroviny si očistíme a nakrájame. Na časti oleja osmažíme dozlatista cibuľu, potom pridáme mleté ​​mäso, korenie, čubricu, papriku, trošku soli a restujeme do zhnednutia. Potom zložíme z ohňa a zmiešame so zemiakmi, dosolíme, pridáme zvyšok oleja a pečieme v rúre pri 220 ° C 45 min. Medzitým si zmiešame vajíčko s mliekom, ktoré na zmes nalejeme 10 min. pred koncom pečenia. Pečieme dozlatista.

    Skladovanie: Uchovávajte v suchu a starostlivo uzatvárajte.

**

10.1