Loading...

Aktuálny čas vybavenia objednávky: 2 až 3 pracovné dni

×
Tzatziki 1000 g od Salvia Paradise

Tzatziki 1000 g od Salvia Paradise

ID: SPS1559m1000

Skladom 2 kusy

23.9 €

Dopravy
Kuriér, až do domu - Online platba
Expres ONE - Kurier na adresu  5.3 
SPS ParcelShop - Online platba
SPS ParcelShop  3.5 
Packeta - Online platba
Packeta (Zásielkovňa) 3.5 
Platby
Bankovým príkazom ZADARMO
Online platba (Kartou, Google Pay, Apple Pay) ZADARMO
Tzatziki (Zaziky) je koreniaci prípravok - pôvodná grécka zmes, ktorú používame do jogurtov, majonéz a šalátov. Vyníma sa v hrachovej polievke aj zemiakových plackách. Má príjemnú arómu a chuť po cesnaku a korení, ktoré sú v nej obsiahnuté. Zloženie: Soľ (max. 32 ...

Tzatziki (Zaziky) je koreniaci prípravok - pôvodná grécka zmes , ktorú používame do jogurtov, majonéz a šalátov. Vyníma sa v hrachovej polievke aj zemiakových plackách. Má príjemnú arómu a chuť po cesnaku a korení, ktoré sú v nej obsiahnuté.

Zloženie: Soľ (max. 32%), cesnak, kôpor, kapie, korenie biele.

Použitie:
tzatziki sa používa najmä na prípravu rovnomennej omáčky tzatziki. Môžeme vyskúšať aj do zeleninových šalátov či na grilovanú zeleninu. Vďaka hrubšiemu spracovaniu pôsobí zároveň ako dekoratívny prvok.

Grécka tzatziki omáčka

Potrebujeme: < / p>

  • 1 téglik pravého gréckeho jogurtu,
  • 1 lyžicu citrónovej šťavy,
  • 1 šalátovú uhorku,
  • 1 polievkovú lyžicu tzatziki.

    Postup: Olúpanú uhorku nakrájame alebo nastrúhame na jemné rezance a jemne posolíme. Vložíme do sitka, zatěžkáme, aby odišla prebytočná voda. Po 30 min. zložíme záťaž a papierovou utierkou uhorku dosušíme. Pridáme spoločne s ostatnými ingredienciami do pravého gréckeho jogurtu a riadne zamiešame. V chladničke necháme odstáť aspoň dve hodiny, aby sa chute premiešali. Pre získanie tekutejší varianty omáčky preskočíme proces odvodňovanie uhorky. Grécky jogurt môžeme nahradiť plnotučným bielym, ktorý zmiešame s tvarohom či kyslou smotanou. Hotovú omáčku podávame ku grilovanému mäsu či zelenine.

    Skladovanie: Uchovávajte v suchu a starostlivo uzatvárajte.

**

23.9