Ghí - topené maslo BIO 1000 ml od Salvia Paradise
Skladom 10+ kusov
BIO maslo topené tradičným ájurvédským spôsobom strong> p> ghí je výrobok pôvodom z Indie, ktorého korene siahajú dávno do minulosti. Ayurveda na ghí pozerá ako na základ kuchyne. Jedná sa o maslo spracované z kravského mlieka, ktoré sa zahriatím zbavuje vody, bielkovín a laktózy - tým získava dlhšiu trvanlivosť, výrazné krémové aróma, nežlkne, nekazí sa a je vhodné pre alergikov strong>. P> < p> Hlavnou výhodou BIO ghí je bod prepaľovaniu strong>, ktorý sa oproti konvenčnému maslu (150 ° C) posunul na hranici 250 ° C strong>. Zaujímavé je, že BIO ghí nie je potreba uchovávať v chladničke. Traduje sa, že čím je starší, tým je lepší. Zreje ako víno a výborne sa spája so širokou škálou korenia a byliniek. P> p> ghí BIO od Salvia Paradise® je vyrábané tradičným ájurvédským spôsobom. V strednej Európe poznáme topené maslo už niekoľko stoviek rokov. Spôsob jeho výroby je však odlišný oproti ájurvédskému. Pravé Ajurvédske ghí má příjmnou orieškovo-maslovú chuť a lákavé arómu. P> Zloženie: strong> BIO maslový tuk najmenej 99,3% p> Nutričné hodnoty v 100 g p> td> tr> Energetická hodnota p> td> 3 682 kJ / 879 kcal p> td> tr> Bielkoviny p> td> 0 g p> td> tr> Tuky p> td> 99,3 g p> td> tr> - z toho nasýtené mastné kyseliny p> td> 62 g p > td> tr> Sacharidy p> td> 0 g p> td> tr> - z toho cukor p> td> 0 g P> td> tr> Sodík p> td> 0 mg p> td> tr> tbody> table> Skladovanie: strong> V tme a suchu pri teplote do 20 ° C . Použitie: strong> CZ 19387 strong> p> K výrobe bola použitá surovina z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva v SR. Strong> < / p> p> p> p>
**
td> < td valign = 'top' width = '231'>
Upozornenie: strong> Zmena konzistencie najmä pri vyšších teplotách nie je na závadu. p>
BIO maslo ghí je vhodné na varenie , smaženie i pečenie. Pokrmom dodáva delikatesná nádych orieškovej chuti. P>