Loading...

Ako vyliečiť prostatu

03.06.2024 15:54

Kniha "Jak vyléčit prostatu"

„Jak vyléčit prostatu" je český názov veľmi zaujímavej a poučnej knihy Rona Gellatleyho, ktorá v slovenčine nebola vydaná a v češtine vyšla v roku 2004, ešte pred tým, ako boli alternatívne metódy liečby úradníkmi EÚ kriminalizované.  Pravdepodobne ju už nezoženiete, budete si ju musieť niekde požičať alebo kúpiť v origináli, ktorý sa volá "How to Fight Prostate Cancer and Win!"

Poznámka
Knihu na internete nehľadajte, je to zbytočné, je vypredaná a ani v antikvariátoch sa neobjavuje. Zháňajte ju medzi svojimi známymi, možno niekomu leží doma a požičia vám ju.


Názov knižky som si požičala pre tento článok, v ktorom chcem odpovedať na časté otázky našich zákazníkov, ktorí sa pýtajú, aký je rozdiel medzi tinktúrami Prostata I, Prostata II a Prostata III.

Upozornenie
Najprv musím uviesť, že tieto tinktúry nie sú v žiadnom prípade liečivé, sú to len doplnky stravy, ktoré za určitých okolností môžu prispieť k normálnemu stavu organizmu. Tak a teraz keď máme napísanú túto bruselskými úradníkmi požadovanú vetu, môžeme sa pustiť do predstavenia jednotlivých tinktúr. Pamätajte na to, že to nie sú lieky a názov článku sa vzťahuje ku knihe Rona Gellatleye!


Prostata, malá žľaza nachádzajúca sa pod močovým mechúrom a obklopujúca močovú rúru, hrá kľúčovú úlohu v mužskom reprodukčnom systéme. Napriek tomu, že je jej veľkosť skromná, jej vplyv na zdravie mužov je značný. Problémy s prostatou postihujú milióny mužov po celom svete, najmä s pribúdajúcim vekom. 

Medzi najčastejšie choroby prostaty patrí benígna hyperplázia prostaty (BHP), prostatitída a rakovina prostaty. Tieto stavy môžu viesť k rade nepríjemných symptómov, ako sú problémy s močením, bolesť či nepohodlie, a v najhorších prípadoch môžu mať vážne zdravotné dôsledky.

Prevencia a včasná diagnostika sú kľúčovými faktormi pre úspešné zvládnutie chorôb prostaty. O tom už bolo napísaných veľa kníh a internetových článkov. Nemá zmysel opakovať dobre známe a opísané fakty. 

Príčina funkčných zmien prostaty by mala byť vždy stanovená na základe lekárskeho vyšetrenia, aby bolo možné odlíšiť zápal prostaty od benígneho či malígneho bujnenia tkaniva prostaty či od retencie moču neurologického pôvodu atď.

V tomto článku predstavíme niektoré prírodné produkty, doplnky stravy, ktoré môžu prispieť k podpore zdravia prostaty.
Jedná sa o bylinné tinktúry Prostata I, II, III a O-stop. Tieto tinktúry sú špeciálne formulované na zmiernenie príznakov a podporu celkového zdravia prostaty.


Prehľad bylinných tinktúr (doplnkov stravy) na podporu zdravia prostaty



  • Prostata I:
    Tinktúra Prostata I je zameraná na podporu normálnej funkcie prostaty a prirodzenú obranyschopnosť tela. Pomáha pri zápaloch prostaty a normalizuje funkčné zmeny prostaty. Túto tinktúru je možné užívať aj ako prevenciu po 40. roku veku, keď ešte väčšina mužov nemá žiadne problémy. Na prevenciu odporúčame dvakrát ročne užívať tinktúru po dobu cca 6 týždňov, za ten čas spotrebujete zhruba dve fľaštičky.
  • Prostata II (Onko “H”):
    Táto tinktúra sa vždy používa ako doplnok základnej tinktúry O-Stop (Onkostop). V e-shope ju máme pod dvoma názvami, pôvodným Prostata II a novým Onko “H”. Jedná sa o rovnakú tinktúru, pôvodný názov sme zachovali pre stálych užívateľov, aby nemali problém tinktúru v e-shope nájsť. Novo sa, rovnako ako ostatné doplnkové tinktúry základného Onkostopu, nazýva Onko+ “príslušné písmeno”.
    Táto tinktúra je určená na použitie pri hypertrofii (zväčšení) prostaty, benígnej hyperplázii prostaty a môže byť nápomocná aj pri karcinóme prostaty. Obsahuje bylinné extrakty ako palma sabalová a žihľava dvojdomá, ktoré sú známe svojím priaznivým účinkom na zdravie prostaty. Zlepšuje aj rast vlasov.
  • Prostata III:Prostata III je určená pre štádium rakoviny prostaty nezávislé na androgénoch (prestáva pôsobiť hormonálna liečba), avšak závislé na receptoroch androgénov.
    Urolitín obsiahnutý v granátovom jablku obsadzuje androgénne receptory, kurkuma znižuje hladinu PSA, zázvor zlepšuje biologickú využiteľnosť kurkumínu a potláča žalúdočnú nevoľnosť.


Tieto tinktúry sú založené na prírodných extraktoch z liečivých rastlín a sú navrhnuté tak, aby poskytovali cielenú podporu pri rôznych typoch problémov s prostatou.
Tinktúra Prostata II (nový názov je Onko "H") sa užíva vždy spoločne so základnou Onko tinktúrou Onkostop.

Onkostop (O-stop):
O-stop je základná tinktúra používaná ako doplnok stravy pri liečbe rakoviny, vrátane rakoviny prostaty. Pomáha pri kontrole nekontrolovaného delenia buniek a často sa kombinuje s ďalšími bylinnými prípravkami pre komplexnú podporu.



Potrebujete radu, a to nielen v prípade prostaty, neváhajte sa opýtať v našej  
bylinkovej poradni